Menu Sluiten

Aanbod Lashlift Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Aanbod Lashlift Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidverbetering – Huidverzorging – 

Wenst u meer info over aanbod lashlift grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Aanbod Lashlift Grimbergen

Handverzorging | Massage | Make up | Huidtherapie | Spraytan | 

Lashlift Aanbod Lashlift Grimbergen

Heeft u ooit gedacht dat je wallen kunt verbeteren, je oogopslag kunt verlevendigen en meer volume aan je wimpers kunt geven zonder mascara te gebruiken? Dan is de lashlift in Grimbergen de perfecte oplossing voor u! In dit artikel leggen we uit wat de behandeling is en wat u ermee kunt bereiken.

Wat is de lashlift?

De lashlift is een behandeling waarbij kunstmatige wimperkrultangen worden gebruikt om de wimpers van boven naar beneden te buigen. Wimperkrulstangen hebben verschillende krulgraden, afhankelijk van de gewenste look. De behandeling kan worden gecombineerd met serum om uw wimpers meer volume te geven en tinten om de wimpers te verdikken.

Hoe werkt de lashlift?

Tijdens de behandeling groeit uw eigen wimpers als het ware recht naar boven door middel van weefselvocht. Speciale klemmen worden gebruikt om het wimperhaar op te heffen. Dit proces wordt herhaald tot alle wimpers zijn geïmproviseerd en meer volume zichtbaar wordt. Daarna wordt een speciale laminerende lift gel toegepast op de wimpers om ze in hun aangepaste positie te houden.

Waarom kiest u voor de lashlift?

De lashlift is een goede manier om meer volume en lift aan uw wimpers te geven zonder permanente make-up of extensions. De behandeling neemt slechts 45 minuten in beslag en heeft geen hersteltijd. Als u de behandeling regelmatig ondergaat, zullen uw wimpers er gezond en langer uitzien.

Daarnaast is de lashlift een veilige optie omdat er geen gevaarlijke chemische stoffen worden gebruikt. De stof die op de wimpers wordt aangebracht, is een milde, hydraterende en niet-irriterende substantie. U kunt er zeker van zijn dat uw natuurlijke wimpers worden beschermd met deze behandeling.

Wat is het resultaat van de lashlift?

Dankzij de lashlift krijgt uw oogopslag meer lift, zijn je wimpers verzorgd en gehydrateerd en heb je meer volume. Bovendien hoeft u geen mascara tijdens de dagelijkse verzorgingsroutine te gebruiken.

Een lashlift bij Beauty Complete in Grimbergen

Als u op zoek bent naar lange, gezonde wimpers met meer volume, dan is een lashlift bij Beauty Complete in Grimbergen precies wat u nodig heeft. Onze experts zullen ervoor zorgen dat de behandeling veilig, effectief en comfortabel verloopt. Liever geen gebruik maken van een lashlift? Dan is de Franse Lashlift ook een goede optie voor u. Beauty Complete biedt een ruim aanbod aan behandelingen en producten om uw wimpers te verzorgen en te versterken.

Kortom, als u op zoek bent naar een verfrissende, verjongende en veilige behandeling voor uw wimpers, dan is de lashlift in Grimbergen de perfecte optie voor u.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Aanbod lashlift grimbergen

!–StopPubText–>.