Menu Sluiten

Lashlift Grimbergen Op Maat

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Aanbod Lashlift Grimbergen – Huidanalyse – Huidtherapie – Huidverbetering – Huidverzorging – 

Wenst u meer info over lashlift grimbergen op maat kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Lashlift Grimbergen Op Maat

Huidzorg | Gelaatsverzorging | Cellulite | Schoonheidsbehandeling | Huidverbetering | 

Lashlift Grimbergen Op Maat

Lashlift is een relatief nieuwe techniek waarmee je je wimperextensions nog meer kunt laten opvallen. Met de techniek worden je eigen wimpers geperst in een speciale lift die er voor zorgt dat je wimpers meer volume en een natuurlijk ´gekrulde´ uitstraling krijgen. Dit heeft als voordeel dat je geen extensions meer nodig hebt, omdat je wimpers er vanzelf al natuurlijk mooi uitzien. Maar wat houdt de Lashlift-techniek precies in, en welke voordelen heeft het in Grimbergen? We zetten het hieronder zo duidelijk mogelijk op een rij.

Wat is Lashlift?

Lashlift, ook bekend als keratin lashlift, is een eyelash perming techniek die je gebruikt om je natuurlijke wimpers te liften. Het is een relatief nieuwe techniek die steeds populairder wordt omdat het een pijnloze en veilige manier is om je wimpers te liften. Bij de techniek worden je natuurlijke wimpers om de curl-set van een coating en een lotion geperst. Je wimpers worden vervolgens meteen gekruld en dit blijft ongeveer 8-12 weken zitten. De krul is heel natuurlijk en de techniek heeft vele voordelen.

Hoe werkt een Lashlift?

De Lashlift techniek werkt door middel van het rollen van je wimpers met een speciale siliconen roller. Een speciaal chemicaliën wordt vervolgens aangebracht waardoor je wimpers langer en krachtiger worden. De roller wordt vervolgens gedurende 20-30 minuten gedragen, zodat de krul zich kan vormen.

Voordelen van Lashlift in Grimbergen

De Lashlift techniek heeft vele voordelen. Zo voorkom je dat je wimpers plat op je gezicht liggen of dat ze te ver uitsteken. Ook is het een goede optie als je geen zin hebt om je wimpers elke dag te curlen. Met de Lashlift techniek kan je ook je wimpers groter maken, wat ideaal is als je natuurlijke wimpers dunner dan normaal zijn.

Behandeling Bij Beauty Complete

Bij Beauty Complete in Grimbergen kun je terecht voor een Lashlift behandeling. Bij deze behandeling wordt je wimpers voorzichtig en pijnloos geperst met een speciale siliconenroller. Vervolgens worden er speciale chemicaliën aangebracht waardoor je wimpers meer kracht en volume krijgen. De krulpapier wordt vervolgens verwijderd en je wimpers zullen gedurende 8-12 weken mooi gekruld blijven. Beauty Complete biedt vervolgens een uitgebreide service aan om jouw wimpers verder te verbeteren met het gebruik van kwalitatief hoogwaardige behandelingsmethodes. Ook kun je bij hen terecht voor het toepassen van een Lashfiller, wat de voordelen van een Lashlift nog verder kan versterken.

Voordelen ten opzichte van een Permanent

Een Lashlift heeft veel voordelen ten opzichte van een permanente wimperkrul. Zo is het een stuk pijnlozer, vooral omdat er geen schadelijke chemicaliën worden gebruikt die potentieel schadelijk kunnen zijn voor je wimpers. Ook is het effect van de Lashlift stuk minder intens dan een permanent. Hierdoor kun je jouw natuurlijke schoonheid benadrukken zonder dat je er extreem uitziet.

Sauzen Na De Behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om je wimpers te onderhouden met geschikte producten. Beauty Complete biedt een uitgebreide selectie aan producten die je hierbij kunnen helpen, waaronder mascara´s, wimperconditioners en meer. Door de juiste producten te gebruiken kun je rekenen op een natuurlijke look met extra volume en kracht.

De Lashlift krul techniek bij Beauty Complete in Grimbergen is een pijnloze en veilige manier om je eigen wimpers te versterken en te verlengen. De resultaten zijn langdurig en voelen comfortabel, en je kunt je vertrouwen op de professionele service die Beauty Complete biedt. Als je een natuurlijke uitstraling wilt met een extra wimperlift, is een Lashlift zeker iets om te overwegen. Neem vandaag nog een kijkje op https://beautycomplete.be/behandelingen/lashlift-lashfiller/ voor meer informatie.


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Lashlift grimbergen op maat

!–StopPubText–>.